Vuokramökki Tampere

Laatua lomailuun

Vuokramökki Tampere

Kiinnostaisiko vuokramökki Tampere alueelta, suoraan Pirkanmaan sydämestä. Luonnonläheinen rauhallinen ympäristö antaa mahdollisuuden rentoutua ja nauttia lomasta tai järjestää tapahtumia.  Tarjoamme mahdollisuuden harrastaa ja toteuttaa monenlaisia aktiviteetteja. Tavoitteemme on myös jatkuvasti kehittää aktiviteettitarjontaa. Huoltopalvelumme takaa sen, että saapuessasi kohteeseen paikat ja asiat ovat kunnossa.

Tutustu Huvilavuokraus GURU vuokramökkiimme. Vuokramökkimme sijaitsee Tampereen lähialueella Ylöjärven Kurussa Kuorejärven rannalla. Vuokramökin ympäristö on hyvin rauhallinen ja luonnonläheinen.

GURU:n palju

Paljun lämmössä.

Laadukasta vuokrausta korkealuokkaisin varusteluin. Valitse tästä vuokramökki Tampereen alueelta.

Vuokramökin tarjontaa

GURU tarjoaa mahdollisuuden mielenkiintoiseen tekemiseen vuoden ympäri. Paikan päällä on monenlaista tekemistä, unohtamatta rentouttavaa ajanviettoa erikoisvarustellussa valaistussa paljussa.

Poikkea myös lähialueen Helvetinjärven kansallispuistossa luonnon muovaamissa maisemissa, rotkolaaksossa, Helvetinkolussa. Nähtävää alueella on paljon. Haukkajärven hiekkaranta on myös alueen erikoisuus, jossa on mukava nauttia kesäisenä päivänä auringon lämmöstä.

Kurun läheltä Ruovedeltä löydät historiallisen Muroleen kanavan. 1800 luvulla rakennettu kanava on näkemisen arvoinen, jossa voit viihtyä myös kesäkahvilassa.

Tartu tilaisuuteen ja valitse vuokramökki Tampere seudun alueelta Kurun maisemiin. Tutustu kartalta vuokramökin sijaintiin.

Vuokramökki Tampere, GURU maisema 1

Kuorejärven rannalla

Luonnonläheinen maisema rauhallisessa ympäristössä, helpon ajomatkan päästä Tampereelta tai mistä tahansa Pirkanmaan suunnalta.

Tekemistä vuoden ympäri vuokramökki tampere alueella

Vuokramökkimme tai oikeastaan huvilan GURU pihamiljööstä löytyy mahdollisuus monenlaiseen harrastukseen. Kesällä on mahdollisuus vaikkapa pelata Beach volleyta, frisbee golffia, suppailla, soutaa veneellä, kalastaa ja retkeillä. Ulkoile ja nauti luonnosta. Rentoudu lopuksi saunassa ja erikoisvarustellussa paljussamme. Jos jotain muuta tulee vielä mieleen, GURU on aina valmiina kehittämään aktiviteettitarjontaa.

TALVEN MÖKKIVUOKRAUS 2023

Talvea ovat koitelleet kovat pakkaset ja luonto on ollut komeimmillaan. Täydellistä aikaa on ulkoilla päivien pidentyessä ja aurinkoisten päivien loisteessa.

Nyt on oikea aika nauttia rentouttavasta ajanvietosta ja löydä GURU vuokramökkimme Tampere seudulla. Iltaisin taivaalla valaisee tähtitaivaan näytelmä, jota on mukava katsella erikoisvarustellusta paljusta. Nämä kaikki kannattaa hyödyntää heti.

Mökillämme voit viettää aikaa turvallisesti ja rauhassa luonnon helmassa, ilman lähellä olevia naapureita tai muitakaan liikkujia. Hygienia on yksi tärkeimmistä osa-alueistamme. Pidämme huolen siitä, että puhdas ja turvallinen GURU on aina valmiina seuraaville asiakkaillemme!

Kehitämme jatkuvasti aktiviteettitarjontaa, jolloin aika ei käy koskaan pitkäksi viettäessäsi lomaa laadukkaalla GURU:n vuokramökillämme.

Nopeimmat ehtivät ensin. Käytä tilaisuutesi hyväksi ja varaa vuokramökki Tampere seudulla, kannattaa toimia heti. Katso vapaat ajat vuokrausosiosta.

Tutustu myös tiedotteisiin ajankohtaista sivullamme.

Vuokramökki Tampere, Beach Volley kenttä

Beach volley

Kesäisin GURU tarjoaa myös laadukkaan Beach volley kentän!

Kysymyksiä

Mikäli vuokramökki tuo kysymyksiä mieleen, me vastaamme. Olemme koostaneet useimmin kysyttyjä kysymyksiä erilliselle sivulle. Tutustu niihin täällä.

Jos et löydä vastausta hakemaasi, ota rohkeasti yhteyttä.