Laatua lomailuun

Vuokramökki Tampere

Kiinnostaisiko vuokramökki Tampere alueelta, suoraan Pirkanmaan sydämestä. Luonnonläheinen rauhallinen ympäristö antaa mahdollisuuden rentoutua ja nauttia lomasta tai järjestää tapahtumia.  Tarjoamme mahdollisuuden harrastaa ja toteuttaa monenlaisia aktiviteetteja. Tavoitteemme on myös kehittää jatkuvasti aktiviteettitarjontaa.

Tutustu Huvilavuokraus GURU vuokramökkiimme. Vuokramökkimme sijaitsee Tampereen lähialueella Ylöjärven Kurussa Kuorejärven rannalla. Vuokramökin ympäristö on hyvin rauhallinen ja luonnonläheinen.

Vuokramökki Tampere, Guru talvimaisemissa.

Talvimaisemissa

Luminen talvi luo tunnelmaa GURU:ssa.

Vuokramökin tarjontaa

GURU tarjoaa mahdollisuuden mielenkiintoiseen tekemiseen vuoden ympäri. Paikan päällä on monenlaista tekemistä, unohtamatta rentouttavaa ajanviettoa erikoisvarustellussa valaistussa paljussa.

Poikkea myös lähialueen Helvetinjärven kansallispuistossa luonnon muovaamissa maisemissa, rotkolaaksossa, Helvetinkolussa. Nähtävää alueella on paljon. Haukkajärven hiekkaranta on myös alueen erikoisuus, jossa on mukava nauttia kesäisenä päivänä auringon lämmöstä.

Kurun lähellä sijaitseva Ruovesi on paikka, josta löydät Muroleen kanavan. 1800 luvulla rakennettu kanava on näkemisen arvoinen, jossa voit viihtyä myös kesäkahvilassa.

Tartu tilaisuuteen ja valitse vuokramökki Tampere seudun alueelta Kurun maisemiin. Tutustu kartalta vuokramökin sijaintiin.

Vuokramökki Tampere, GURU maisema 1

Kuorejärven rannalla

Luonnonläheinen maisema rauhallisessa ympäristössä.

Kesän tekemistä

GURU pihamiljööstä löytyy myös hiekoitettu beach volley kenttä. Täällä voit järjestää vieraillesi antoisan kokemuksen kisailun merkeissä. Hiki pintaan ja sitten saunomaan. Myös rauhallisempaa tekemistä löytyy, vaikkapa frisbee golfin, betanguen tai perinteisesti sulkapallon parissa.

Mitä vielä, mikäli uusia ideoita löytyy, GURU on aina valmiina kehittämään aktiviteettitarjontaa.

Mökkivuokraus keväällä | kesällä 2019

Kevät on vilkkainta aikaa ja suosittelemme olemaan ajoissa kevään tai kesän, jopa syksyn suunnitelmissa. Mikäli vuokramökki Tampere seudulla kiinnostaa, kannattaa toimia heti.

Kysymyksiä

Mikäli vuokramökki tuo kysymyksiä mieleen, me vastaamme. Olemme koostaneet useimmin kysyttyjä kysymyksiä erilliselle sivulle. Tutustu niihin täällä.

Jos et löydä vastausta hakemaasi, ota rohkeasti yhteyttä.