Vuokramökki Tampere

Laatua lomailuun

Vuokramökki Tampere

Kiinnostaisiko vuokramökki Tampere alueelta, suoraan Pirkanmaan sydämestä. Luonnonläheinen rauhallinen ympäristö antaa mahdollisuuden rentoutua ja nauttia lomasta tai järjestää tapahtumia.  Tarjoamme mahdollisuuden harrastaa ja toteuttaa monenlaisia aktiviteetteja. Tavoitteemme on myös kehittää jatkuvasti aktiviteettitarjontaa.

Tutustu Huvilavuokraus GURU vuokramökkiimme. Vuokramökkimme sijaitsee Tampereen lähialueella Ylöjärven Kurussa Kuorejärven rannalla. Vuokramökin ympäristö on hyvin rauhallinen ja luonnonläheinen.

GURU:n palju

Paljun lämmössä.

Laadukasta vuokrausta korkealuokkaisin varusteluin. Valitse tästä vuokramökki Tampereen alueelta.

Vuokramökin tarjontaa

GURU tarjoaa mahdollisuuden mielenkiintoiseen tekemiseen vuoden ympäri. Paikan päällä on monenlaista tekemistä, unohtamatta rentouttavaa ajanviettoa erikoisvarustellussa valaistussa paljussa.

Poikkea myös lähialueen Helvetinjärven kansallispuistossa luonnon muovaamissa maisemissa, rotkolaaksossa, Helvetinkolussa. Nähtävää alueella on paljon. Haukkajärven hiekkaranta on myös alueen erikoisuus, jossa on mukava nauttia kesäisenä päivänä auringon lämmöstä.

Kurun läheltä Ruovedeltä löydät historiallisen Muroleen kanavan. 1800 luvulla rakennettu kanava on näkemisen arvoinen, jossa voit viihtyä myös kesäkahvilassa.

Tartu tilaisuuteen ja valitse vuokramökki Tampere seudun alueelta Kurun maisemiin. Tutustu kartalta vuokramökin sijaintiin.

Vuokramökki Tampere, GURU maisema 1

Kuorejärven rannalla

Luonnonläheinen maisema rauhallisessa ympäristössä, helpon ajomatkan päästä Tampereelta tai mistä tahansa Pirkanmaan suunnalta.

Tekemistä vuoden ympäri vuokramökki tampere alueella

Vuokramökkimme tai oikeastaan huvilan GURU pihamiljööstä löytyy myös hiekoitettu beach volley kenttä. Täällä voit järjestää vieraillesi antoisan kokemuksen kisailun merkeissä. Hiki pintaan ja sitten saunomaan. Myös rauhallisempaa tekemistä löytyy, vaikkapa frisbee golfin, betanguen tai perinteisesti sulkapallon parissa.

Mitä vielä, mikäli uusia ideoita löytyy, GURU on aina valmiina kehittämään aktiviteettitarjontaa.

Syksyn mökkivuokraus 2020

Syksyn ruska on valloillaan ja lämpötila on ollut keskimääräistä lämpimämpi. Mikä voisikaan olla parempi syy viettää rentouttavaa ajanviettoa laadukkaalla GURU vuokramökillämme. Iltaisin taivaalla valaisee tähtitaivaan näytelmä ja on komeimmillaan vielä ennen lumipeitteen tuloa. Nämä kaikki kannattaa hyödyntää heti. Mökillämme voit viettää aikaa turvallisesti ja rauhassa luonnon helmassa, ilman lähellä olevia naapureita tai muitakaan liikkujia.

Hygienia on yksi tärkein osa-alueemme, tutustu tiedotteisiin ajankohtaista sivullamme.

Kiireisimmät ehtivät ensin. Käytä tilaisuutesi hyväksi ja varaa vuokramökki Tampere seudulla, kannattaa toimia heti. Katso vapaat ajat vuokrausosiosta.

Vuokramökki Tampere, Beach Volley kenttä

Beach volley

Kesäisin GURU tarjoaa myös laadukkaan Beach volley kentän!

Kysymyksiä

Mikäli vuokramökki tuo kysymyksiä mieleen, me vastaamme. Olemme koostaneet useimmin kysyttyjä kysymyksiä erilliselle sivulle. Tutustu niihin täällä.

Jos et löydä vastausta hakemaasi, ota rohkeasti yhteyttä.