Laatua lomailuun

Vuokramökki Tampere

Kiinnostaisiko vuokramökki Tampere alueelta, suoraan Pirkanmaan sydämestä. Luonnonläheinen rauhallinen ympäristö antaa mahdollisuuden rentoutua ja nauttia lomasta tai järjestää tapahtumia.  Tarjoamme mahdollisuuden harrastaa ja toteuttaa monenlaisia aktiviteetteja. Tavoitteemme on myös kehittää jatkuvasti aktiviteettitarjontaa.

Tutustu Huvilavuokraus GURU vuokramökkiimme. Vuokramökkimme sijaitsee Tampereen lähialueella Ylöjärven Kurussa Kuorejärven rannalla. Vuokramökin ympäristö on hyvin rauhallinen ja luonnonläheinen.

Vuokramökki Tampere, Beach Volley kenttä

Beach volley

GURU tarjoaa myös laadukkaan Beach volley kentän!

Vuokramökin tarjontaa

GURU tarjoaa mahdollisuuden mielenkiintoiseen tekemiseen vuoden ympäri. Paikan päällä on monenlaista tekemistä, unohtamatta rentouttavaa ajanviettoa erikoisvarustellussa valaistussa paljussa.

Poikkea myös lähialueen Helvetinjärven kansallispuistossa luonnon muovaamissa maisemissa, rotkolaaksossa, Helvetinkolussa. Nähtävää alueella on paljon. Haukkajärven hiekkaranta on myös alueen erikoisuus, jossa on mukava nauttia kesäisenä päivänä auringon lämmöstä.

Kurun läheltä Ruovedeltä löydät historiallisen Muroleen kanavan. 1800 luvulla rakennettu kanava on näkemisen arvoinen, jossa voit viihtyä myös kesäkahvilassa. Muroleen historiaan voi tutustua myös täällä.

Tartu tilaisuuteen ja valitse vuokramökki Tampere seudun alueelta Kurun maisemiin. Tutustu kartalta vuokramökin sijaintiin.

Vuokramökki Tampere, GURU maisema 1

Kuorejärven rannalla

Luonnonläheinen maisema rauhallisessa ympäristössä, helpon ajomatkan päästä Tampereelta tai mistä tahansa Pirkanmaan suunnalta.

Kesän tekemistä vuokramökki tampere alueella

Vuokramökkimme tai oikeastaan huvilan GURU pihamiljööstä löytyy myös hiekoitettu beach volley kenttä. Täällä voit järjestää vieraillesi antoisan kokemuksen kisailun merkeissä. Hiki pintaan ja sitten saunomaan. Myös rauhallisempaa tekemistä löytyy, vaikkapa frisbee golfin, betanguen tai perinteisesti sulkapallon parissa.

Mitä vielä, mikäli uusia ideoita löytyy, GURU on aina valmiina kehittämään aktiviteettitarjontaa.

Mökkivuokraus kesällä | syksyllä | syysloma 2019

Koko kesä on ollut mökkivuokrauksessa vilkasta aikaa ja suosittelemme olemaan ajoissa loppukesän ja syksyn suunnitelmissa. Elokuussa on vielä hyvää aikaa nauttia lämpimästä kesästä.

Syysloma on myös edessäpäin ja toistaiseksi vapaita aikoja löytyy. Käytä siis tilaisuus hyväksi ja varaa vuokramökki Tampere seudulla, kannattaa toimia heti. Katso vapaat ajat vuokrausosiosta.


Uutta 2019 | SUP-lauta vuokraus

Nyt uutena aktiviteettina vuokramökillä on mahdollisuus vuokrata SUP-lauta. SUP-laudalla melotaan keskellä lautaa seisten. Suppailu on helppoa ja hauskaa kuntoharjoittelua. Tässä ei vaadita mitään ennakkotaitoja ja suppailun makuun on todella helppoa päästä. Tervetuloa kokeilemaan! Ilmoita SUP-lautavuokrauksesta vuokramökki vuokrauksen yhteydessä.

Kysymyksiä

Mikäli vuokramökki tuo kysymyksiä mieleen, me vastaamme. Olemme koostaneet useimmin kysyttyjä kysymyksiä erilliselle sivulle. Tutustu niihin täällä.

Jos et löydä vastausta hakemaasi, ota rohkeasti yhteyttä.