Usein kysyttyä

01.

Voinko varata mökin viikonlopuksi?

Kyllä voit tai jopa pidennetyn viikonlopun. Viikonloppuisin lomakohde on asiakkaan käytettävissä perjantaista klo 16 sunnuntaihin klo 12 saakka. Erityissopimuksesta myöhempään luovutusajankohtaan. Viikonloppuvaraukseen voit helposti varata myös lisävuorokausia tarpeidesi mukaan!

02.

Voinko tehdä varauksen yrityksen nimellä?

Kyllä voit. Mikäli teet varauksen netin kautta, lisääthän kaikki yhteystietosi itsesi ja yrityksen osalta. Mikäli haluat, että lähetämme laskun yritykselle s-postilla. Ilmoitathan tällöinkin majoittujantiedot varaukselle. Meillä ALV 0%.

03.

Kuinka helpoimmin varaan lomamökin?

Käytä varauspalvelua Nettimökki tai Go-Finland tai huvilavuokrauksen omien nettisivujen kautta pääset myös varauskalenteriin. Tämän jälkeen tee kalenteriin alustava varaus ja vahvistamme sen myöhemmin. Tämän jälkeen lähetämme pidemmistä varauksista varausmaksun ja lyhyemmistä esim. viikonloppu lähetämme kokolaskun ennen vuokrauksen alkua. Lähetämme vuokrausehdot ja ohjeet sinulle sähköpostitse.

04.

Mitä tapahtuu kun olen varannut mökin? Mistä saan mökin avaimen?

Varauksissa maksat joko varausmaksun tai koko summan heti, jonka jälkeen Sinulle toimitetaan ajo-ohjeet ja avaintensaantitiedot, sekä tarvittavat huoltaja/omistajatiedot sähköpostitse. GURU: n huoltajalle/omistajalle on ilmoitettava saapumisaika etukäteen. Yhteydenotto huoltajaan/omistajaan onnistuu parhaiten sähköpostilla tai soittamalla.

05.

Miten maksan?

Lähetämme aina laskun sähköpostilla.

06.

Vaihtopäivä ja mökin luovutus viikkovarauksissa

Vaihtopäivä ja mökin luovutus viikkovarauksissa
Vaihtopäivä on yleensä sunnuntai ja lyhin varausaika on vrk. Viikkovarauksissa mökki on käytössäsi yleisimmin tulopäivästä klo 16 lähtöpäivään klo 12.

07.

Onko minun ilmoitettava saapumisaikani mökille, milloin?

Mökin huoltajalle/omistajalle on ilmoitettava saapumisaika etukäteen, viimeistään 2-3 päivää ennen saapumista, ellei kohdekohtaisessa ohjeistuksessa ole annettu muita toimintaohjeita. Yhteydenotto huoltajaan/omistajaan onnistuu parhaiten sähköpostilla tai puhelimitse.

08.

Entä jos minä tai joku läheisistäni sairastuu ja joudun sen takia perumaan tai keskeyttämään varaukseni? Korvataanko minulle mitään?

Jos peruutus tulee ilman erillistä lääkärintodistusta tms niin varausmaksu jää sisään. Katso kohteen vuokrausehdot. Jos tulee vakava sairaus esim. niin palautamme koko summan.

09.

Entä jos tulee jokin muu este ja joudun perumaan varauksen?

Saat takaisin maksamasi summan lukuun ottamatta varausmaksua.
Katso kohteen vuokrausehdot.

10.

Voinko vuokrata lakanoita tai pyyhkeitä?

Voit vuokrata liinavaatteet joko ennakkoon tai mökkivarauksesi yhteydessä. Hinta on molemmissa tapauksissa sama, n. 15 € per henkilö. Hinta on mainittu kuvauksessa. Varmista siis etukäteen, mikäli sinulla on aikomus vuokrata ne.

11.

Voiko mökille mennä enemmän ihmisiä kuin mökkikuvauksessa lukee?

Ei voi. Mökkiä voi käyttää enimmillään se henkilömäärä, mitä kohdekuvauksessa on ilmoitettu vuodepaikkamääränä tai mitä mökkiä varattaessa on sovittu. Myös ilman omaa vuodepaikkaa majoittuvat pienet lapset lasketaan henkilömäärään. Tämä siksi että mökki on laskettu vain tuolle kuormitukselle kuluineen sekä turvallisuuden takia.

12.

Voinko mennä mökille asuntovaunun kanssa? Saanko pystyttää teltan?

Ainoastaan omistajan luvalla.

13.

Saanko viedä mökille lemmikkieläimen?

Ei saa. Lemmikkieläinten kieltäminen voi johtua monesta asiasta: allergiat, ympäristön koirat, naapurit jne. Kielto on ehdoton.

14.

Onko mökillä grilliä?

Kohteessa on kaasugrilli. Muista ilmoittaa jos kaasu on vähissä. Kohteessa on aina varakaasupullo jos kaasu pääsee loppumaan.

15.

Onko juokseva vesi aina juotavaa?

Vedestä on tehty talousvesitutkimus ja vesi on juotavaa.

16.

Onko sauna puulämmitteinen?

Sauna on puulämmitteinen.

17.

Mihin aikaan voin mennä mökille?

Pääset mökille aikaisintaan klo 16 (ellei varausvahvistuksessa tai kohdekuvauksessa ole mainittu muuta aikaa).

18.

Mitä teen lomani päättyessä, siivoanko mökin itse?

Voit nauttia lomastasi täysillä loppuun saakka ilman lähtöpäivänä suoritettavaa loppusiivousta. Hinta on 160 €. Hinta on mainittu kuvauksessa. Voit tilata loppusiivouksen ennakkoon.

Jos tilaat loppusiivouksen tai se sisältyy hintaan, huomioithan, että seuraavat toimet tulisi kuitenkin suorittaa: astiat tiskataan ja asetetaan paikoilleen, roskat viedään jätepisteeseen ja pullot/juomatölkit kerätään kasaan esim. muovipussiin. Huonekalut laitetaan alkuperäisille paikoilleen ja mikäli olet tilannut liinavaatteet, jätetään ne pinossa sängyn päälle. Viethän tuomasi ruokatarvikkeet mukanasi pois tai roskikseen.

Jos kuitenkin haluat suorittaa loppusiivouksen itse, muistathan että se sisältää edellä mainittujen toimien lisäksi mm. seuraavat asiat: matot viedään ulos ja tampataan, lattiat imuroidaan ja pyyhitään kostealla mopilla, pöydät ja tasot pyyhitään kostealla liinalla, vuodevaatteet tuuletetaan ulkona, astiat tiskataan ja asetetaan paikoilleen, sauna sekä WC pestään ja roskat viedään jätepisteeseen. Siivous tulee tehdä kokonaisuudessaan vasta lähtöpäivänä.

19.

Kuinka pitkään voin lähtöpäivänä viipyä mökissä?

Yleisimmin klo 12 saakka. Silloin viimeistään sinun täytyy luovuttaa mökin avaimet omistajalle tai huoltajalle. Kohdekohtaisia poikkeuksia voi olla ja nämä on ilmoitettu kohdekuvauksessa. Mökin luovutuskellonajasta on aina maininta laskun ajo-ohjesivulla tai maksuvahvistuksella.

20.

Entä jos mökillä tulee ongelmia, keneen otan yhteyttä?

Yhteyttä voi ottaa joko yhteystietolomakkeella tai 045-1296710

Vahingon sattuessa ota viipymättä yhteys omistajiin.

Tuliko mieleesi lisää kysymyksiä? Kysy ihmeessä – vastaamme mielellämme!