Ajankohtaista

GURU vuokrahuvila edestä

Lomailua luonnon rauhassa

Lomailua luonnon rauhassa 1024 683 Huvilavuokraus GURU

GURU:n perusperiaatteisiin kuuluu laatu ja puhtaus. Puhtaus on aina ollut tärkeä teemamme, mutta juuri nyt koronatilateen vuoksi kiinnitämme vielä enemmän huomiota hygieniaan. Huvilassamme on käytettävissä tehokkaat desinfiointiaineet ja paikat pidetään erittäin puhtaina. Toivomme myös, että vieraamme huolehtivat hygieniasta huolellisella käsienpesulla. Monien paikkojen ollessa suljettuna GURU palvelee luonnonläheisessä maisemissa. Luonto tarjoaa rauhaa ja turvallisuutta. Tervetuloa siis rentoutumaan. Katso vapaita aikoja kalenteristamme ja varaa pian. ps. vessapaperi ei myöskään lopu kesken.

read more
Huvilavuokraus.com GURU logo

Suomen paras mökki

Suomen paras mökki 495 495 Huvilavuokraus GURU

Huvilavuokraus GURU osallistui Suomen paras mökki kilpailuun sijoittuen hienosti 12. parhaan joukkoon. Vuokrauskohteemme löytyy myös majoitusovi.com sivustolta.

read more
Huvilavuokraus GURU logo

Puuvarasto

Puuvarasto 165 165 Huvilavuokraus GURU

GURU:n suositun paljun käyttöön on rakennettu uusi ja käytännöllinen puuvarasto. Haluamme varmistaa, että puut todella riittävät. Tervetuloa viettämään rentouttavia hetkiä paljun lämmössä ja vaikka samalla ihaillen kaunista tähtitaivasta.

read more
Huvilavuokraus.com GURU logo

Talven lomailua

Talven lomailua 495 495 Huvilavuokraus GURU

Talven aloittaessa ja lumipeitettä odotellessa, vuosi lähestyy loppuaan, mutta vielä löytyy muutamia vapaita aikoja viettää antoisaa ja rentouttavaa lomailua laadukkaassa Huvilavuokraus GURU:ssa. Tervetuloa Huvilavuokraus GURU sivuille! Tutustu ensisijaisesti valokuvagallerian runsaaseen valikoimaan! Etsiessäsi vuokramökkiä Tampereen seudulta, olet löytänyt etsimäsi!

read more